Eventime

TEATRO MUSICAL FAMILIAR | EVENTIME

team

Cartel de EL LIBRO DE LA SELVA.

team

Cartel de La Bella y la Bestia.

team

Cartel de LAS TRES CERDITAS, un musical que dará que aullar.

team

Cartel de Cenicienta, La Magia del Musical.

Ventafocs (Cenicienta) La màgia del musical

Gènere:
Teatre musical.
Apte per a tots els públics (familiar).

Música i cançons:
Temes musicals originals. Amb 7 actors en escena, cantant en directe.

Escenografia:
10 canvis d’escenografia (saló de la casa de la Ventafocs, buhardilla, jardins de palau, tocador de la germanastra, carrossa, saló del Palau Reial…). Amb efectes visuals i de llum.

Vestuari:
Més de 35 vestits.

Espectàcle didàctic:
Interactuació amb el  públic. Jocs de participació amb els xiquets i xiquetes.

Duració: 70 minuts.

 

 

 

 

 

 

Sinopsi

 Per fi habia arribat el día del seu aniversari! Els cuiners ja havien acabat la tortada, els criats tenien preparats un fum de regals i el Pare es guardava la notícia que canviaria les seves vides. Es casava amb una dona vuida, com ell, que tenia dos filles. Per fi tornarien a ser una família!
 

Encara que la mort del pare ho va canviar tot: la madrastra i germanastres es van apropiar de la casa, fent de Ventafocs la seva criada. Afortunadament, en aquells moments difícils, el destí li va tornar tota l’amistat que ella sempre havia oferit: els seus amics, els ratolins, s’encarregaren de cuidar-la i de fer-la riure amb les seves cançons i jocs.

Però, al fons del seu cor, Ventafocs sabia que no hi ha mal que dure per sempre i que algun dia tornaria a ser feliç. I no s’equivocava, ja que –en aquell just moment- la màgia de la Fada ho va inundar tot. Els draps es convertiren el precioses teles, les sabatilles en sabates de cristall i d’inmediat es va veure a dalt d’una carrossa que l’allunyaria de les injustícies.

Però, triomfaria finalment aquell caràcter lluitador i idealista? Què passaria després de les dotze quan la màgia desaparegués? Aconseguiria la Ventafocs el seu somni de felicitat? No et perdis, “La Ventafocs, el musical”!

 

“La Ventafocs, el musical” arranca a partir de l’espectacle “Pinocho, un cuento musical” (2008). L’aventura de Pinocho va començar amb una associació entre Jose Tomàs Chàfer (director i actor) i Mario Sanchis Císcar (productor). Es van unir per a crear un espectecle musical que naixeria de les idees del director i es gestionaria a partir de la distribuidora Concultura, propietat de Mario Sanchis Císcar.

L’èxit d’aquell espectacle va superar (i supera encara en l’actualitat) totes les expectatives dels seus creadors. S’han fet més de 150 representacions, i ens escolliren finalistes dels Premios Max com a millor espectacle infantil. Així, doncs, Pinocho, un cuento musical va ser el nostre inici com a productora i ens ha obert les portes dels millors teatres de la Comunitat Valenciana i Espanya. Hem passetjat el nom de València per A Coruña, Madrid, Tenerife, Granada, Málaga, Pamplona, Castelló, Canàries, Extremadura... i molts més llocs. És llògic, doncs, aprofitar l’èxit de Pinocho amb un nou espectacle:

La Ventafocs, el musical

Una vegada més, la màgia d’un dels contes més coneguts serà el punt de partida d’un gran espectacle musical.
S’ha pretés, amb aquesta versió de La Ventafocs, mantenir la essència del conte de sempre, encara que l’envoltori s’allunya dels paràmetres tradicionals.

Així doncs, podrem gaudir de la clàssica història d’amor i triomf personal, adornada amb un vestuari sofisticat, una escenografia amb certa lluernor de modernitat , un estil musical proper al pop actual i amb unes coreografies que ens transportaran desde l’elegància del vals a l’expressivitat dels balls més urbans.

Detalls de l’estrena.

 “La Ventafocs, el musical” s’estrenà el dia 14 d’agost de 2011 en el context de la 42ª edició del Festival Internacional de Teatro y Danza  de San Javier. Vam escollir aquest entorn perquè es tractava d’una plataforma de gran repercusió en el panorama teatral nacional i internacional, que ens va ajudar a impulsar les gires estatals del nostre anterior projecte. Per latra banda, l’organització del festival va confiar en nosaltres arrèl de l’èxit que vam tenir amb Pinocho, un cuento musical.

 

Back to Top